Home  Kosten hypotheekadvies  Wanneer Hypotheek Oversluiten  Video uitleg execution only hypotheek   Starterslening  Execution only aov


 

Execution Only Hypotheek ABN AMRO

De ABN AMRO is wel de enige bank waar u rechtstreeks heen kunt gaan voor een excution only hypotheek, dus een hypotheek zonder advies.

Bij andere banken kunt u dat alleen via een omweg krijgen. Dan meldt u zich aan bij een tussenpersoon die dat voor u regelt. Ze melden u aan bij een bank die er vervolgens vanuit gaat dat u reeds hypotheekadvies heeft gekregen.

De ABN AMRO bank stelt wel als voorwaarde dat u alles van hypotheek afweet. Een beetje overdreven eis, in ieder geval als u gaat voor een annuïtaire of lineaire hypotheek. Die zijn heel simpel: u moet ze beide binnen 30 jaar aflossen. Daar valt weinig kennis over te hebben.

Tevens komt er een kennis- en ervaringstoets aan te pas. Dat zijn ze wettelijk verplicht om u dit eerst te laten doen. Maar u hoeft niet bang te zijn of u slaagt voor die test of niet. U mag gewoon door naar de volgende ronde, of u die test nu goed doorstaat of niet.

Natuurlijk, als u echt helemaal niets afweet van financiën, misschien is het dan toch beter om een lening via een hypotheekadviseur af te sluiten. Maar zoals gezegd, door de nieuwe hypotheekregels sinds 2013 van kracht is het afsluiten van nieuwe hypotheken zo simpel als wat.

Het is wel zo dat u nog steeds de afhandelingskosten betaalt (kosten 600 euro), maar dus geen advieskosten. Bij deze bank betekent dat een besparing van 1250 euro voor klanten die nog geen hypotheek bij de ABN AMRO hebben afgesloten. Als u wel al klant bent dan betaalt u 900 euro. Dat laatste bedrag geldt ook voor mensen die hun eerste huis kopen.

Naast nieuwe hypotheken willen ze u ook zonder advies helpen als u een hypotheek oversluit, tussentijdse rentewijzigingen wilt doorvoeren, uw hypotheek inkort of overstapt van een annuïtaire naar lineaire hypotheek of andersom.   

Naar ABN AMRO execution only hypotheek.

Waar laagste rente betalen? Of u nu met of zonder hypotheekadvies gaat, handig om te weten welke hypotheekverstrekker de laagst rente in rekening brengt: Vergelijk actuele hypotheekrentes.


Zie ook Hypotheek 24
Online-hypotheekafsluiten.nl

Home